Objave

Prihaja nova spletna stran // New web page coming up
Pripravljamo novo spletno stran in novo podobo kampa Podzemelj v več tujih jezikih! Za vse informacije in sveže novice nas poiščite na naši Facebook strani. 
 
Otvoritev kampa v petek 25.4.! DOBRODOŠLI!

 Letos bo v našem kampu še posebaj slavnostno. Ob 20. obletnici delovanja kampa Vam pripravljamo številne novosti in presenečenja. Zveste prijateljice kampa  štorklje so nam  v kamp že prinesle naznanitev poletja in nove zabave in poletne sprostitve na Kolpi!!


Spremljajte sveže novice na naši Facebook strani

 https://www.facebook.com/kamp.podzemelj?fref=ts

 

 
Mobilne hišice Adria MOBILE HOME
Adria mobilne hišice za vse tiste, ki želite bivati v naravi v kampu ob Kolpi, pa ne želite kampirati. Oglejte si tudi filmček o bivanju v Kampu Podzemelj.
Preberite več...
 

Video predstavitev

Kje se nahaja Kamp Podzemelj na Kolpi Natisni E-pošta Kamp se nahaja na relaciji Metlika (6 km) - Črnomelj (10 km).

  • Če prihajate iz Primorske, Gorenjske, Prekmurja, Štajerske ali iz osrednje Slovenije vam je osnovno izhodišče Novo mesto. Iz Novega mesta uberete smer Metlika in se pripeljete skozi prelaz Vahta (čez Gorjance) po 27 kilometrih naravnost v Metliko in od tam naprej v Podzemelj smer Črnomelj.
  • Če prihajate iz smeri Kočevja boste v Belo krajino ugledali ob prehodu čez obronek Kočevskega gozda-Poljansko goro. Od tam pa čez Črnomelj proti Metliki do Podzemlja.
    Iz Smeri Žužemberk-Dolenjske Toplice se zapeljete čez Semič in od tam  preko Metlike v Podzemelj.
  • Če prihajate iz Hrvaške je osnovno izhodišče Karlovac od koder vas pot vodi prek Netretića ali Ozlja do hrvaško-slovenske meje in že ste v Metliki od tam pa uberete smer proti Črnomlju dokler ne prispete v Podzemelj.